Over op-voorraad.nl

Op-voorraad.nl toont live de actuele voorraad en prijs van bepaalde producten die op dat moment lastig te verkrijgen zijn. Over het algemeen kun je hierbij denken aan net uitgekomen gameconsoles, spellen, populaire mobiele telefoons en andere gadgets.

Het komt steeds vaker voor dat een nieuw product bij lancering erg schaars is qua voorraad. Iedereen wil de nieuwe gadget hebben en het is daarom bijna onmogelijk om deze gadget op of vlak na de release datum te verkrijgen wat er voor zorgt dat er een levendige handel is in deze apparaten die soms voor belachelijk hoge prijzen weg gaan.

Op-voorraad.nl helpt met het bemachtigen van deze apparaten door live en met notificaties aan te geven wanneer er weer een voorraad is vrijgekomen. Dit scheelt een hoop handmatig werk aangezien wij alle aanbieders voor je in de gaten houden. Ons slimme systeem controleert in real-time bij de diverse aanbieders of de voorraad status wordt aangepast; Mocht er een product op voorraad komen voor een normale prijs dan krijg je (mits je dit aangezet hebt) automatisch een desktop notificatie waar je op kunt klikken om direct naar de aanbieding te gaan.

Welke producten komen er nog meer op op-voorraad.nl?

Op-voorraad.nl is begonnen met de Nintendo Switch en de Nintendo Classic Mini, toen bleek dat deze service erg gewaardeerd werd is er besloten om dit ook in de toekomst aan te gaan bieden voor andere producten. Heb je suggesties voor nieuwe producten met beperkte voorraad die je graag op op-voorraad.nl zou zien stuur ons dan een mailtje met onderstaand formulier!

Wie zit er achter op-voorraad.nl?

Deze site is gebouwd als hobby project door Dave de Fijter, in eerste instantantie om zelf een Nintendo Switch te kunnen bemachtigen en later, na het zien van de effectiviteit, om er ook anderen blij mee te kunnen maken. Om deze site draaiende te houden en te kunnen blijven onderhouden zitten er affiliate links op de aanbiedingen van de webwinkels. Dit betekent dat ik een kleine comissie van de webwinkels krijg voor producten die via deze site verkocht worden. Overigens hebben niet alle aanbiedingen affiliate-links, dit komt omdat ik compleetheid van het aanbod belangrijker vind als de eventuele inkomsten die er uit komen.

Ik heb een vraag/opmerking/suggestie!

Super, stuur me maar een mailtje op support@op-voorraad.nl, een berichtje op Twitter (@op_voorraad) of een DM op Tweakers.net (D4V3)!